Tallinn

Hej,
 
kom på att jag aldrig skrev om min kryssning till Tallinn. Kanske för att hela kryssningen var helt totalt crazy! Jag hade super roligt, bortsett från alla perverser som inte lät mig vara ifred, utan antog att jag var free game for a f***. NEJ!
Jag hamna kampa en ner på marken och skickas till båtets fängelse för att han förföljde mig överallt!!! Dessutom försökte han lyfta mig upp (eller nojaa lyckades) så att jag slog honom i bakhuvudet och fällde honom på marken och skrek hjälp. 
 
Ehehhe, trwevligt eller vad?
 
Somtur studerar jag på ett sådant ställe var de pointerar ut människans svaga delar..
 
MEN jag hade nog super kul!! Hade så kul att jag glömde helt fota allt, utom en bild från hamnen mot Tallinn:

486871_10151897836516110_78669543_n.jpg

Jag kommer definitivt att delta i fortsatta happenings med sällskapet jag var med, och härligt att lära känna dem bättre :)

Torsdag

Har igen idag en lärorik skoldag! 
 
Orsak att skriva ett blogginlägg
 

Alltså orsaken att jag oftast skriver inlägg på torsdag är att jag inte hinner skriva inlägg när jag är hemma, och p.g.a. min ADD så kan jag inte göra en sak åt gången. Det har alltid vart ett problem med lärare, de förstår aldrig varför jag inte direkt ser på lärarna, och det verkar som om jag inte lyssnar, men det är för att jag är helt för överaktiv.
 
Japp!
 
Idag har jag en lång dag med skola på dagen och jobb på kvällen, så kommer att vara hemma kl.21 och somna igen kanske kl.24 för att jag inte kan koppla av. Men det gör inget, för att det är ju fredag imorgon och sedan blir det igen veckoslut!!! Har grymt mycket skolarbete jag måste göra så skall ta itu med dem.
 
Japp nu skall jag igen studera, skriver senare idag.

Fredag

Idag skall jag till Tallinn, har väntat hela veckan på det så nu får jag äntligen göra nåt skoj!!
 
Har vart lite slött här på bloggen, men skall ta itu med det hela på söndag när jag inte har en baksmälla. Nu måste jag tillbaka till jobbet, så skriver igen (kanske) ikväll. Måste se om jag hinner...
 
Ha ett super skoj veckoslut!

Videoinlägg

Så jag bestämde för att jag inte aldrig får tala engelska, så tänker jag göra mina videoinlägg oftast på engelska. Ibland kommer jag nog att göra ett inlägg på svenska, men det är extremt roligt att igen ha en orsak att tala engelska, så jag gör det en tid framåt.
 
Mina videon har ingen point, men här är de:
 
 
 
 
 
Japp, jag har märkt att jag inte längre bryr mig om vad andra tycker om mig, istället förstärker jag min självkänsla med att vara jag och visa min riktiga sida. ÄNTLIGEN!
 
Nu måste jag sova, har mycket att göra imorgon.
 
Ha det bra!

Lördag

Mina rubriker är alltid lika intressanta...
 
Idag har jag och Alex vart jätte duktiga och installerat spegelskåpet vi fick i julklapp av min svärmor... Jo jag skrev julklapp.. Är jätte nöjd!
 
Det var allt jag ville skriva just nu.. Måste pysa och väcka Alex som sover..
 
trevligt veckoslut!!

Jag visar nyllet

Jag sa ju att jag börjar videoblogga!!!
 
 
 
Nåja ARE YOU HAPPY??
 
Ursäkta för att jag inte är bättre på dethär, men bra första försök..eller?? Detta är första gången jag redigerat nåt jag filmat, så jag är nöjd med mitt första försök.. OCH ni fick se Jimbo :D
 
Skall på veckoslutet göra ett nytt inlägg, men nu måste jag SOVA, har morgontur imorgon.
 
God Natt!

Torsdag skoldag

Tjohej!
 
Idag skall jag äntligen försöka mig på vlog, bara jag kommer hem. Gäller bara att jag skall hitta på hur min videomanager fungerar igen, det är så pass länge sedan jag använt den.
 
Idag är jag igen i skolan, tårfylld dag. Blev otroligt arg på hur min skola sköter saker, vilket leder till att jag blir arg, och när jag blir arg, gråter jag. Jag ringde till min mamma för att bli av med ångest, och nu mår jag bra igen. 
 
 
Skall idag göra allt klart för mig själv, det som alla lektorer tycker, är en annan sak. ÄR OTROLIGT TRÖTT!!!
 
Nojaa, skall nu igen koncentrer mig på studier och (kanske) ett videoinlägg.
 
Ha en skön torsdag!

Torsdag/Städdag

Idag har jag vart i skolan, och imorgon är sista dagen i veckan på jobb. Det har vart skönt att ha 2 korta veckor, min hjärna har haft möjligheten att ladda batterier. 
 
Idag skall jag städa hemma, har jätte råddigt hemma och för att jag skaffat ett par blommor så vill jag ha det städigt och fint. Det problematiska med detta är galenskapen där hemma, som jag kallar mina katter. De har fått för sig att det inte skall var städigt, utan om jag plockar nåt bort så kommer en av dem och drar det ner tillbaka. 
Rena lakan? Oh no you don't! Det är inte tillåtet hemma hos mig, om jag inte är tillräkligt snabb med att sätta dem i skåpet före katterna hittar på att gå och gnugga sig i dem. Mina kläder har så mycket katthår på sig att jag måst vädra dem före jag sätter på dem.
 
(Hemmet för 3 år sedan när vi inte lärt oss med Sambon att städa)
 
Det är svårt med katter, därför har jag lärt mig att sätta litet kläder i hörnet till katterna så att de kan gnuga sig på dem.. FUNKKAR!!!
 
MEN stora svårigheten är när katter ser ut som på bilden ovan. GULLIG, jag blir aldrig arg på dem. Men idag skall det städas, och den elake dammsugaren skall fram. 
 
Hoppas jag inte har attackerande katter
 

Radera

Jag ansåg att det jag skrev igår var out of line och inte nåt att publicera på nätet, jag raderade inlägget. Det var inte nåt som är passande att skriva för att det inte gällde mitt barn.
 
Idag är jag på skolan, så som alltid på torsdag. Vi talar idag om schitzofreni. Det jag tycker om mina studier är att vårt kunnande bör vara helt grym stor från läkemedelsbhandling till handikapp och barnskötsel. Grymt intressant.
 
 
Jag tror att djupt inne är jag en nörd, för att jag älskar att läsa nåt nytt. Förr läste jag lagkunskap, vilket (enligt mina vänner) är det tråkigaste ämnet någonsin. 
 
Men mjoo, jag skall uppdatera senare, jag vill lyssna på läraren.
 
Ha det bra!
 
RSS 2.0