Jag fick kläder

Idag fick jag ett meddelande från posten att mitt Nelly paket hade kommit, rakt efter jobbet körde jag till posten och söka det. 

Nu bjuder jag på IPhone bilder, för att jag var för otålig att söka min systemkamera.

 
Alla plagg är från nelly.com, så om nåt intresserar er kan ni titta där, är för lat att länka skillt alla plagg. Den klädesplaggen jag är mest nervös för är peplum kjolen. Är jätte noga med kläder jag har på mig, för att jag ännu har en liten rädsla för at jag ser fet ut i allt, men fuck it. Om den inte ser bra ut kan jag alltid skicka den tillbaka... ÄÄÄÄH, måste testa nu.

5minuter senare 
Passar bra, ser inte fet ut.
 
Så jag vet att Finland kommer inte ha en ordentlig sommar iår, så får spara kläderna + skorna till Italien. Nu ska jag för 1000nde gången se på The Hills. 

Vi hörs igen!
 

Världens bästa sambo

Jag måste sluta skryta om Alex till mina vänner, men nu vill jag offentligt skryta min sambo. Denna sommar har vi två ingen gemensam semester, så Alex har nu sin semester, och skall tillbaka till jobbet nästa vecka när min semester börjar. Igår efter en lång dag på jobbet kom jag hem och här dofta konstigt. Oftast brukar det vara katterna som kissat i hörnet, men nej, det har de inte gjort på en evighet. Jag gick in till sovrummet för att sätta på min dator och poff:
Denna stora sak var vid mitt bord. WHAT??? Sedan vi flyttade ihop 4 år sedan, bestämde vi oss att vi inte köper en stol till mig för att jag tyckte vi har mer än väl av köksstolar. Ca 2 år sedan tog jag upp saken att jag vill nog egentligen ha en skrivbordsstol, och han sa att sen när vi har pengar. Okej, jag glömde saken.
Nu mitt i allt var denna ledergud vid mitt bord. Thank god, mitt skriveri blir mycket mer trevligt när jag sitter bekvämt.
Nå överraskningarna sluta inte här. Efter en stund kommer sambon med färskt kaffe och detta:
Min nya favoritglass.
 
Alex fick igår definitiva sambopoäng. Dessutom står han idag i köket och kockar för fullt. Hey comeon! Jag vet att vår årsdag kommer att vara på lördag, då har vi vart 6 år tillsammans, men inte behöver jag en vecka av uppassning.
Kanske jag bara kniper fast munnen och får vara lycklig att jag ibland blir uppassad.
 
Den lyckliga lilla fästmön, som blir passad på, även kallad,
 
 

Vad som hänt under juni månad.

Hej,

som jag skrev 6 dagar sedan har jag haft en kaotisk juni månad. Därfr tänkte jag nu litet förklara mig själv vad jag gjort.

Tidigare skrev jag om att jag fått gamla brev från 1928-1930. Varje kväll under en månad har jag efter jobbet skrivit ner på word 1 brev. Det är ett stort jobb, men antar detta blir nåt stort ännu ;)
Nästa sak som hände var att jag över 1 vecka sjuk, så då orkade jag inte göra nåt annat än sätta på Netflix och ligga i sängen.

Sedan det stora. 14.6 gick jag och Alex till kyrkan för att fira Alex's brors bröllop.
 
Märkte nyss att alla våra bilder var suddiga och ids inte stjäla brudparets bilder, så här har ni bild på godislådorna vi fick.
 
Sedan gick det bara ett par dagar så firade vi vår svenska väns fruhippa. Eget fel att hon rymde till Kalifornien att gifta sig förra hösten. Revenge was sweet!
Och vi behver inte diskutera minen jag har. Var extra hypad efter poledancingen och att jag fick HardRockCafe hamburgare.
 
Midsommaren fira vi med min bror och hans fästm, men bilder av det finns tyvärr inte. Kvällen slutade iaf till att jag och min bror var "the last ones standing" ända till 5 på morgonen.

Så vad händer nu?
 
Jag skall den 11.7 resa till Italien, så vet inte än om jag kan skriva nåt där. Det är inte att jag inte skulle vilja, men tror jag inte hinner.
 
Skall försöka nu ta mig i nacken dock och iaf tidsinställa inlägg så att ni får iaf film uppdateringar 1 gång i veckan. Skall nog försöka skriva litet mer så länge jag är i Finland.
 
Vi hörs igen
 
 
 
 

Trötthet

Nå hej blogosfären..
 
jag vet att jag har de senaste månaderna vart en otroligt dålig bloggare, men jag har haft sjukt mycket att tänka på. Det har också hänt en hel del saker nu under Juni månad, så ska försöka orka imorgon ta tid på mig att skriva ett sjuhelvetes långt inlägg. Lovar inget men jag skall försöka...
Hoppas er juni månad vart skön!
 
hör av mig igen snart!
 

Jag är en skit bloggare

Alltså jag är nog skitaste bloggaren på hela internet, när jag inte får inlägg skrivna. Skall nog försöka va igen litet mer aktiv, men kan inte lova något för att mina lovanden failar i nåt skede.
 
På sistone har jag vart mest på jobb, och längtar redan till min semester som börjar 28.6. Men kanske jag orkar ännu mina 15 dagar, sen blir det min första betalda semester, vuxenpoäng juh! Inte hinner jag då heller vara länge på semester, så flyger jag till Italien igen. 
 
Skriver snart mer!
 
RSS 2.0