Tillbaka till arbetet

Hej bloggvärlden!
 
nu har jag äntligen landat tillbaka till mitt kära arbet med de sötaste barnen. Måste säga att jag är otroligt glad över att vara tillbaka..
Nu har jag kaffepaus och tänkte ta för mig att skriva en liten uppdatering.. Ordentligt inlägg får ni vänta på till nästa år. 
Idag till äran av nyåret skall jag köra till Borgå med min sambo, för att fira nyår med brorsan och hans härliga flickvän. Skriver igen nästa år mer.
 
Puss o. kram
 

Dag 5 i Israel

Meningen var ju att jag skulle skriva varje dag tack vare att vi hade betalat internet avgift... Vi fick en refund for att den inte fungerade, och det ar orsaken till att jag inte kan skriva ordentlig svenska.. Jag kommer att beratta hela min historia bara jag ar tillbaka till Finland.. Har otroligt mycket bilder och berattelser att dela med er, som jag visar till er pa mandag bara jag har landat igen till verklighet.

Hoppas regnet inte ar helt for deprimerande
 

Dag 1 i Israel

 
Dagen har spenderats lyssnandes på okända ljud och förstöra fötterna med att utforska Eilat. Jätte konstig stad, har ni veta att mitt i staden har de ett flygfält för lokala flyg?
 
Weird!
 
Inget har vi fått gjort med mamma, bara sett på kläder, köpt en bikini och haft en svorddomsfest med en bankautomat....joo och druckit litet alkohol.
 
Nu sitter vi vid varsin iPad och arbetar.
 
imorgon gör vi nåt mer innehållsrikt.
 
Puss & Kram
 

I'm back!

Hej kära svenska blogg. Long time no see!
 
Måste ju förklara mig varför jag inte loggat in på länge. Jag har varit helt fast i skolarbete och på jobbet. jag har haft mycket att visa till min arbetsgivare, men nu har jag äntligen visat var jag står. Äntligen har jag vissat min passion för jobbet.
 
Ni kanske undrar varför detta inlägg kommer 5 på morgonen..? Jo jag är påväg på en resa, till ett land jag aldrig vart i, landet heter Israel. 
 
För ca 3 månader sedan ringde jag min mor, och bad henne på äventyr. Vi hade ingen aning vart vi hamnar, men vårt öga fastna på Israel. Ända kriterie vi hade var att ingendera skall ha vart i landet.
 
Så nu under denna vecka skriver jag varje dag i.a.f en gång. Ni hör säkert av mig ännu i kväll!
 
puss o kram!
 
RSS 2.0