Första videon från Italien

Så laddade up idag första delen av min resa till Italien.
  
 
Fler videon på kommande!

Ha de bra!
 

En lat lördag

Hej alla!

Idag har jag spelat vårt nya PS3 spel, som jag köpte igår. Spelet i fråga heter Last of Us.
 
Spelet är super bra, recomenderar det hjärtligt till alla.
 
Det andra jag har gjort är att för femtielfte gången börjat editera mina videon för youtube. Har ju tidigare sagt att jag skall få det klart, men tyvärr har mina tidigare datorer inte riktigt tyckt om editering. Nu har jag pågångs Italien videon, så kommer nog snart posta den.
 
Det tredje jag gjort är at jag äntligen startat min internationella blogg. Ni kan hitta bloggen på bergrevealed.com, kan inte dock länka den än för jag har nyligen registrerat domänen, så det tar ett par timmar före min egna sida kommer fram. Är super hypad för den sidan.
 
MEN, tänker hålla kvar min svenska blogg, för att jag ändå pratar svenska som modersmål, så vill hålla kvar denna blogg. Jag kommer att oftast översätta mina skriverier därifrån, men ibland kan jag skriva nåt här som inte jag skriver på den internationella. 
 
That's it, vi hörs igen!
 

Regn, regn och mera regn.

Hej,
 
jag tror hösten har börjat. Det har regnat nu här i Finland i 48 h, samt har denna vecka haft i sig 2-3 åskkurer och en genomblöt dagistant. Inte okej!
 
Somtur börjar denna vecka nå så småningom sitt slut och jag kan igen vila. Min kropp orkar inte riktigt nu med allt stress så istället för att se det i ögonen, tar jag och ignorerar det helt 23/24h. 
 
Imorgon skall jag editera ett videoinlägg från Italien äntligen klart, den är long overdue, men lovar att jag postar den under veckoslutet. 
 
Detta inlägg blev kort, men måste kila iväg för att sova. Måste ju jobba imorgon igen :)
 
God Natt!!
 

Mobilinlägg 14.08.2013

 Hejssan bloggen!!
 
Jag hör fåglar kvittra från höger och vänster, hälften av rykten är sanna och andra rykten är helt...jaa..från röven dragna. Vi tar dem i nummerordning för att klarna upp till er (som jag vet att läser bloggen).
 
1. Nej jag är inte gravid, jag har gått upp i vikt (thanks for noticing)
2. Min sambo har inte lämnat mig, sover fortfarande breved mig på nätterna och blir om ett par år min man.
3. Joo mina studier har hakat upp sig, men NEJ jag har inte fått sparken(är faktist bra på mitt jobb) 
4. Nej, har inte köpt min prada väska med mammas pengar, hade faktist råd att köpa den själv, när NI börjar jobba kanske ni en dag kan uppleva hurdant det är att förtjäna sina egna pengar
5. Nej min far är inte en alkoholist!! (säg det en gång till så får ni en rejäl örfil)
 
Sist men inte minns, kan ni skaffa ett mer intressant liv åt er? Det är faktist otroligt att ni är äldre än jag.
 
Okej, jag vet att jag inte skall ta rykten personligt, men ville klara upp ett par som snurrat runt i staden jag växte upp. 
 
Skriver ett mer positivt inlägg nästa gång :)
Ha de bra!
 
Berg

Mobilinlägg 12.08.2013

Hejssan,
 
sitter nu i kafferummet på jobbet och undrar om världens gång. Skall kl. 13 in i vilan på daghemmet. Joo jag jobbar på daghem!
 
Kan inte förstå hur tråkigt detta är, men försöker klara mig. Idag skall jag också fixa grejjer hemma och städa mitt "filmnings område" a.k.a mitt skrivbord i sådant skick att jag kan börja göra vloggar igen :) men mjoo, fick äntligen sällskap så jag tar för mig nu att vara social.
 
Hörs senare!!!
 
Berg

Torsdag

Undrar varför en stor del av mina inlägg skrivs på en torsdag...
 
Tänkte uppdatera snabbt med att jag skall nog börja skriva igen, men har hållit på att editera bilder och videon från min resa så det tar en stund. Har faktist otroliga mängder av videoklipp jag måste editera.
 
Lovar att skriva och posta mina videon så snabbt som möjligt, måste bara prioritera skolan och jobbet nu en tid framåt :)
 
Vi hörs snart igen!
 

OKEJ WTF??!

Har försökt skriva ett inlägg på 4 olika datorer på min andra bloggsida som jag tänkte göra international, men det ser ut som om det skulle vara totalt omöjligt. Kanske jag bara börjar en international blogg på en annan platform för att jag blir trött på att satan skriva en och samma inlägg på den finska platformen.
 
FUCK YOU!
 
Jätte irriterande! (ändå imorgon när jag vaknar har jag 5 olika inlägg postade)
 
Thank God har jag blogg.se!
 
RSS 2.0