Angående mobbning

Idag tyckte jag att det är på tiden att ta fram faktummet som gäller mobbning. Detta är ju aktuellt med tanke på storbloggarna som tvingade skvallerbloggens.se att stänga.
 
Nu har jag nog tyvärr märkt att det inte är så svartvitt som de tror. 
 
Jag vill inte nu säga att jag aldrig mobbat, jag är kvinna och ibland snackar även jag skit bakom ens rygg. Jag har blivit mobbad, och jag har mobbat. Därför tycker jag att jag kan tala om saken. 
 
Om mobbning:
 
Mobbning är trakasserier inom en social grupp till en eller flera personer. Detta involverar ofta våld eller hot. Ofta i unga samhället är mobbaren en som vill visa sitt sociala status eller avundsjuka. Mobbning räknas idag som en av de största orsakerna för påbörjan av ätstörningar och självmord. 

Jag blir otroligt schockad hur nätmobbningen har ökat. Senast idag såg jag att en storbloggare uppmuntrat en person som kommenterat negativt till denne att skjuta sig. Det är mobbning. (Ni vet antagligen vem jag pratar om)
Jag vet att denne person har själv vart ett offer för mobbning, men förstår jag inte varför denne känner behovet att bry sig. Tyvärr med berömdhet kommer både positivt och negativt, och det måste denne tyvärr tåla, du har valt ditt liv så, kom ihåg det.


Jag är ingen storbloggare, jag är inte ens betydlig i detta kugghjul som snurrar, jag är en dagistant, men p.g.a. mitt jobb har jag lärt mig respekt. Jag har lika stor respekt för storbloggare som jag har för barnen på mitt jobb, vi alla bör vara respekterade. 
 
Tappa smått min point nu, men i det stora hela ville jag säga att sluta mobba. I denna värld finns mycket mer man kan göra, som t.ex. gå och njuta av naturen, förvärkliga sina drömmar. Om ni blir irriterade av någon, ni behöver inte lyssna på denne, och kan välja någon annan att umgås med. 
 
Hoppas ni förstår mig, alla kommentarer är välkomna, både negativa och positiva. 
 

Aiju

Bomba min vän Johanna att göra videon!  
 
Artistnamn: Kate Nord
http://www.youtube.com/channel/UCOAanAwTxxzv3sLNlLurofQ
 
 


Är inte min bästis duktig?
 
 

Försvunnen..?

Hej..?
 
Jag är medveten om att jag vart försvunnen en tid från min blogg, det skall det snart bli en ändrning på. Jag har nu på sistone haft sjukt mycket att göra med skolan att jag vet inte riktigt när jag skall hinna ha ett privatliv. 
Oftast sitter jag nu hemma med min Alex och får världsuppdateringar från Facebook och Twitter, medan jag ruttnar i min håla, går till jobbet eller skolan. So that's it.
 
Bjuder idag på ett urgammalt självporträtt
 
 Har dock hittat en ny passion, men postar inget mer om det förrän jag har blivit bättre på editeringen. Dessutom skall jag börja fota mer igen <3
 
Jah jätte slummigt inlägg, men ni måste förlåta mig, har suttit nu i över 5 timmar och grubblat vad som fattas ur en plan jag inte fick godkännd. Skicka planen faktist in nu, så håll tummarna uppe!!
 
Kanske allt ordnar sig i slutändan?
 
Positive thinking is the key!
 
RSS 2.0